Kérdezz

Válaszolj

Oszd meg a tudásod, és segíts másoknak!

panel_button

Böngéssz

Böngéssz a legjobb kérdések és válaszok között.

panel_button

Közösségi iránymutatások

Hogyan kell regisztrálni az oldalra?

Az oldal tetején válaszd ki a Belépés/Regisztráció gombot! A regisztráció során adj meg egy nevet, egy jelszót és egy e-mail címet! Az e-mail címed a bejelentkezéshez kell. Regisztrációddal automatikusan feliratkozol a hírlevelünkre, de erről a Hírleveled menüpontban bármikor leiratkozhatsz, vagy személyre szabhatod azt. Jelszavad kétszer kell beírnod, hogy kiküszöböljünk minden elgépelést. Erre az oldalunkra való bejelentkezéskor lesz szükséged. A neved kivételével a többi adatot a későbbiekben bármikor megváltoztathatod majd.

Miért érdemes regisztrálni a gyik.eu-ra?

Regisztráció nélkül csak mások kérdéseit és válaszait böngészheted. Ha regisztrálsz, saját kérdéseket tudsz kiírni, vagy válaszaiddal segíthetsz másoknak. Ha érdekel egy kérdés és a rá adott válaszok, bejelölheted, hogy értesítsünk, ha új válasz érkezik.

Hogyan tudok új kérdést kiírni?

Új kérdést az oldal tetején található kérdezz gomb kitöltésével írhatsz ki. Ezután meg kell határoznod, melyik kategóriába és alkategóriába illik leginkább a kérdésed. A kérdés megfogalmazásánál próbálj minél pontosabb, konkrétabb lenni! A kérdés kiírása több lépéses folyamat.

Kik válaszolnak a kérdésekre?

A kérdésekre a regisztrált felhasználók válaszolnak.